Počinje novi ciklus UNICEF-ove CSR akademije “Djeca su naš najvažniji posao”

CSR akademija jedinstveni je program edukacije za poslovni sektor o utjecaju poslovanja na djecu.

UNICEF sve HURA-ine članice poziva da se pridruže novom ciklusu CSR Akademije “Djeca su naš najvažniji posao” koja počinje s prvom radionicom 7. ožujka 2024. Ova edukacija za poslovni sektor, kroz četiri radionice koje se održavaju u razdoblju od ožujka do svibnja 2024., pruža polaznicima znanja i praktične alate za bolje razumijevanje utjecaja poslovanja na djecukako uključiti perspektivu dječjih prava u svakodnevno poslovanje i upravljanje te kako o tome izvještavati.

Osim stjecanja novih znanja, sudjelovanjem na CSR Akademiji možete ostvariti niz prednosti za svoje poslovanje:

  • angažman u ostvarivanju visokih standarda poslovne odgovornosti i održivosti,
  • pravovremeno prepoznavanje i upravljanje rizicima koji mogu proizaći ih utjecaja poslovanja prema djeci,
  • transparentnost i odgovornost u vezi s utjecajem poslovanja na djecu mogu izgraditi povjerenje među zaposlenicima, potrošačima i partnerima,
  • prilika zaposlenicima za profesionalni razvoj i stjecanje novih vještina.

 Edukacija je namijenjena upravi i višem menadžmentu, voditeljima korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću,  marketinškim stručnjacima, stručnjacima za održivi razvoj te stručnjacima za ljudske potencijale.

Sudjelovanje na CSR akademiji ne naplaćuje se, a polaznici koji sudjeluju na svim radionicama stječu pravo na potvrdu o završenom programu edukacije. Broj sudionika na radionicama je ograničen. Osigurajte svoje mjesto već danas i prijavite se najkasnije do 1. ožujka putem poveznice.