Pogledajte najbolje ovogodišnje projekte natjecanja Effie, IdejaX i Mixx

Na natjecanjima IdejaX, Mixx i Effie, ovogodišnjih Dana komunikacija, dodijeljeno je čak 50 nagrada za koje je konkuriralo 227 natjecateljskih projekata.

Kako bi još jednom odali priznanje dobitnicima, ali i podsjetili na najuspješnije projekte, objavljene su digitalne izložbe radova strukovnih natjecanja IdejaX, Mixx i Effie.

Effie nagrada krajnji je dokaz i priznanje koje se na nacionalnoj razini dodjeljuje najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata. Svi projekti pobjednika i finalisti Croatia Effie natjecanja 2017., a koji su bili prijavljeni u kategorijama Hrana, Piće, Roba široke potrošnje, Financijske i osiguravajuće usluge, Telekomunikacijske usluge, Medijska ideja, Neprofitabilne / pro-bono, humanitarne kampanje, Niskobudžetne kampanje i Razno možete pogledati u digitalnoj izložbi na www.effie.hr.

Na www.danikomunikacija.com dostupne su izložbe radova ovogodišnjih izdanja natjecanja IdejaX i Mixx. Uz pobjednike i finaliste moguće je također pregledati sve ostale projekte koji su ove godine bili u konkurenciji za prestižne nagrade. Nacionalno kreativno natjecanje IdejaX nagrađuje najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojoj su realizirane na tržištu, dok Mixx natjecanje, izrađeno po međunarodnoj licenci IAB-a, dodjeljuje nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u području tržišnih komunikacija.