Popust za članove HURA-e: Golden Drum

Od 18. do 21. listopada Ljubljana će ugostiti ovogodišnji 23. Golden Drum na kojem će izlagati više od 40 govornika svjetske oglašivačke i kreativne industrije.

Golden Drum logo Članovi HURA-e ostvaruju 10% popusta na kotizacije za sudjelovanje na konferencijskom dijelu Golden Druma.

Festival kreativnosti će u četiri dana okupljenima ponuditi brojne zanimljive i edukativne sadržaje. Među govornicima ovogodišnjeg festivala je i Cindy Gallop, osnivačica i direktorica platformi www.ifwerantheworld.com i www.makelovenotporn.com. Cindy se smatra jednom od 30 najutjecajnijih ljudi u industriji oglašavanja, a njezini izuzetni govori o budućnosti oglašavanja i marketinga odjekuju diljem svijeta. Cindy je na glasu kao uvjerljiva i motivirajuća govornica koja se dotiče raznolikih tema.

Uz nju, na pozornicu će stati više od 40 stručnjaka diljem svijeta među kojima su Uli Reese, predsjednik, iV2 (Njemačka), Emma Wilkie, direktorica, The Gunn Report Ltd (Velika Britanija) Darre van Dijk, izvršni kreativni direktor, TBWA/Neboko Amsterdam (Nizozemska), Ekrem Dupanović, osnivač i glavni urednik portala Media Marketing i Art & Business (Bosna i Hercegovina) te mnogi drugi.

Više o izlagačima i samom festivalu pronađite na: www.goldendrum.com.