Popust za članove HURA-e: IAB MIXX Conference Serbia 2016

IAB MIXX Conference Serbia 2016 održat će se 15. prosinca u Narodnom kazalištu u Beogradu.

iab-mixx-mesto-koje-ceka-bas-tebeIAB MIXX Conference Serbia 2016 održat će se 15. prosinca u Narodnom kazalištu u Beogradu. Karte za konferenciju u prodaji su do 12. prosinca, a za članove HURA-e osigurano je 15% popusta. Prilikom registracije koristite kod HURA2016.

Na prestižnoj konferenciji posvećenoj upotrebi tehnologije i inovacija u marketingu, digitalnoj ekonomiji te naprednim metodama digitalnog oglašavanja, govorit će Nicole Yershon, jedna od 100 vodećih britanskih influencera i donedavni Innovations director agencije Ogilvy & Mather iz Londona te sutkinja na festivalima Cannes Lions Innovation i D&AD 2016.

Uz nju, na konferenciji će govoriti Dean Johnson (Head of Innovation, Brandwidth) i Debi Bester (CEO and CCO Department of Change, London), direktorica agencije s više od 20 godina iskustva u novinarstvu, oglašavanju i inovacijama. Dobitnica je više od 110 nagrada, uključujući pet Grand Prix nagrada za kreativnost i inovacije u Cannesu te festivalima u New Yorku i Londonu. S 25 godina iskustva u vodećim digitalnim agencijama, navedenim prezenterima priključit će se Jonny Watson, ali i druga velika imena digitalnih medija, marketinga te digitalnih poslovnih modela. Među njima su još Lazar Džamić i Mihailo Tasić, dvojac koji iza sebe ima bogatu karijeru u Londoskom Google-u.

Konferencija će biti mjesto susreta brojnih kreatora, vizionara, stručnjaka s područja digitalnih medija i marketinga, stratega, donosioca poslovnih odluka, kreativnih umova i tehnoloških geekova. Kroz networking sudionici će imati prilike upoznati buduće suradnike i partnere, ali i postojeća partnerstva učiniti još snažnijima.

Dio konferencije bit će posvećen svečanoj ceremoniji dodjele IAB MIXX Awards Serbia 2016.

Više o konferenciji pronađite na: www.mixx.rs.