Popust za članove HURA-e: konferencija Marketing and Sales by numbers

Marketinški profesionalci otkrivaju svoju strategiju oglašavanja za novu generaciju i lidere.

liderNa konferenciji Marketing and Sales by numbers koju Lider organizira 9. lipnja u Kraš Auditoriumu, u suradnji s akademskim partnerom Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, marketinški profesionalci otkrivaju svoju strategiju oglašavanja za novu generaciju i lidere.

Cilj konferencije je marketinškim profesionalcima približiti neke od provjerenih načina za efikasan marketing koji se temelje na podacima i brojkama. Ti podaci prikupljeni, analizirani i filtrirani kroz odjel marketinga postaju informacije koje su podloga za razvoj strategije tvrtki. Paradigma marketinga značajno se promijenila u zadnjem desetljeću. Potrošači su osnaženi i raspolažu s velikim brojem informacija, konkurencija na tržištu se stalno zaoštrava, a razvoj tehnologije skoro pa je nemoguće pratiti. To zahtjeva od marketinških profesionalaca da promijene ustaljene načine rada i da drugačijim pristupom pokušaju osvojiti srca konzumera što u konačnici donosi lojalnost izraženu kroz prihode. Istovremeno Uprave žele ‘dokaze’ da ulažu novac koji će marketinški stručnjaci korisno potrošiti (Return On Investment). Prenijeti pravu vrijednost u pravom trenutku pravoj osobi koja utječe na donošenje odluke put je do ostvarenja prodaje. Ideja konferencije je na jednom mjestu okupiti ključne ljude odjela marketinga i prodaje u kompanijama kako bi zajedničkim snagama pronašli odgovor na pitanje svih pitanja – kako povećati prodaju?

Glavni govornik konferencije, svjetski poznati prodajni stručnjak Alen Mayer koji će u svojem izlaganju otkriti nove i odmah primjenjive načine na koje možete pronaći, osvojiti i zadržati nove klijente.

Na konferenciji su predviđene i dvije radionice  –  Marketing Management Challenge Vatroslava Škare i Kako napuniti prodajni lijevak kvalitetnim kupcima Alena Mayera.

Članovi HURA-e ostvaruju 10% popusta na cijenu kotizacije, a isti se sukcesivno zbraja s 10% popusta za pretplatnike i/ili 10% popusta za 3 i više sudionika iz iste tvrtke.

Registrirati se možete na REGISTRACIJA, a više o konferenciji naći ćete na lider.media/mip-2016.