Popust za članove HURA-e: The Next Web

Nagrađivani dvodnevni festival, 18. i 19. svibnja, u Amsterdamu će ugostiti svjetski poznate predavače, neke od najvažnijih investitora te obećavajuće startup projekte.

Sve agencije u članstvu HURA-e ostvaruju 10% popusta na kotizacije.

Sadržaj festivala dizajniran je tako da sudionicima pomogne u shvaćanju budućnosti tehnologije, ali i da im pruži primjenjive insighte koje mogu odmah implementirati.

Ovogodišnje izdanje festivala osvježit će programi T500’, „The Assembly“, inicijativa koja na jednom mjestu okuplja tehnološke arhitekte i globalne industrijske lidere kako bi diskutirali o trenutnim problemima i pritiscima u svijetu tehnologije te Music Summit, trosatni program osmišljen u suradnji s agencijom Massive Music. Uz to festival nudi i četiri startup programa koji sudionicima omogućuju radionice, mentorstvo i sastanke s investitorima.

Svake godine TNW dovodi najbolje svjetske predavače koji donose svježe informacije o budućnosti tehnologije, a ove godine na pozornicu festivala među ostalima će stati: Mark Randall, VP of Creativity (Adobe), Linda Kozlowski, COO (Etsy), Skip Potter, CTO, (Nike), Mike Quigley, CMO, Niantic (Pokemon Go), Reshma Sohoni, co-founder (Seedcamp) i Hardwell, DJ & producent.

Potpuni popis predavača pronađite na: www.thenextweb.com/conference/speakers.