Popust za članove HURA-e: Otvorene su prijave za SPORTO nagrade 2021!

Nagrade SPORTO sjajna su prilika za brendove i agencije da dobiju profesionalna priznanja u sektoru koji se neprestano razvija, a najbolji sponzorski projekti iz pojedinačne države dobit će ulaznicu za paneuropsko natjecanje "ESA Best of Europe".

SPORTO nagrade već 16 godinu zaredom nagrađuju najbolje primjere dobre prakse na polju sponzorstva, (digitalne) komunikacije i marketinga u sportu u zemljama Adriatic regije. Izbor najboljih marketinških praksi iz svijeta sporta i sponzorstava odvija se u okviru međunarodne SPORTO konferencije.

Nagrade se dodjeljuju u četiri kategorije:

  • najbolje sportsko sponzorstvo
  • najbolji sportski događaj
  • najbolje upravljanje sportskim subjektom
  • najbolje digitalno komuniciranje.

Prijave će biti otvorene do 26. studenog, a cijena kotizacije za nagradu SPORTO iznosi 200 EUR. Članovi HURA-e ostvaruju popust od 15 %, a sve što je potrebno učiniti da bi se ostvario popust jest javiti se na mail [email protected] s porukom u kojoj se navodi članstvo u HURA-i.

Prijavljene projekte ocjenjivat će međunarodni žiri kojim će predsjedavati predstavnik Europskog udruženja sponzora, a ove će godine među članovima biti i mnogi drugi renomirani stručnjaci iz svijeta marketinga, sponzorstva i digitalne komunikacije.

Međunarodni partner SPORTO nagrada je Europsko udruženje sponzora (ESA), a u Sloveniji Društvo za marketing Slovenije (DMS). Sve informacije i upute za prijavu dostupne su na web stranici SPORTO Awards.