Poziv za prijave na Effie natjecanje!

Prijavite se do petka (2.7.) i iskoristite mogućnost rane prijave po cijeni od 2.000 kn!

10. lipnja otvoreno je drugo po redu Effie natjecanje, ujedno inajveće marketinško natjecanje u Hrvatskoj koje nagrađujenajučinkovitije oglašivačke kampanje. Ovim putem, HURA poziva sveagencije članice HURA-e i njihove klijente oglašivače da se prijavena natjecanje i sudjeluju u borbi za Effie zlata, srebra i broncete osvoje nagradu za najbolju kampanju!

Prijave na natjecanje primaju se do 13.8., a proglašenjepobjednika natjecanja i dodjela Effie nagrada održat će se 22.listopada po završetku dvodnevne Effie konferencije na kojoj ćesudionici imati prilike poslušati prezentacije i analizenajučinkovitijih marketinških kampanja iz Hrvatske i svijeta.Prijaviti se mogu kampanje koje su se barem dijelom provodile od 1.siječnja 2009. do 31. ožujka 2010. Effie nagrade dodjeljuju senajučinkovitijim marketinškim kampanjama koje postižu stvarnerezultate na tržištu. Važnost ovakvih kampanja svakim je danom sveveća jer tvrtke oglašivači očekuju povrat uloženih sredstava umarketing te k tome i dodatne prihode. Osim prodajnih rezultata,traži se jačanje imidža brenda i bolje pozicioniranje na tržištu.Dobitnici Effie nagrada upravo su timovi sastavljeni odpredstavnika oglašivača i marketinških agencija koji su uspješnosvladali zadane izazove te svojim kreativnim idejama i kvalitetnoosmišljenim strategijama na tržištu postigli izraziterezultate.

Sve potrebno za sudjelovanje na Effie natjecanju te Effiekonferenciji može se naći na internetskim stranicama projekta – www.croatiaeffie.com