Poznati su članovi žirija oglašivača novoga BalCannesa!

Najbolje prijave na BalCannesu će odabrati niz predstavnika oglašivača i agencija iz cijele regije te će poseban uvid dati i žiri medija – a u nastavku saznajte koji će marketinški znalci ove godine predstavljati perspektivu klijenata!

Bilo da ste etablirana agencija ili se tek probijate na kreativnoj sceni, BalCannes je natjecanje na kojem možete pokazati i dokazati onima koji vas ne znaju zašto ste vrijedni. Osim što slavi duh ovih prostora i ujedinjava najbolje agencije i oglašivače iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije, natjecanje BalCannes najbolji je dokaz neponovljive kreativnosti i originalnosti koja izlazi iz okvira, ponekada s obzirom na uvjete na tržištu – a najčešće unatoč njima.

Kasni prijavni rok produljen je za deset dana, čak do 30. 11., te se više neće produljivati, stoga ne propustite priliku prijaviti se s izvrsnim projektima na kojima ste radili u prethodne dvije godine! Iskoristite perspektive žirija agencija, oglašivača i strukovnih medija, dokažite da se zaslužujete naći u društvu najboljih i u spektru kategorija poslovnoga djelovanja osvojite zlatne, srebrne i brončane nagrade.

Stručnjaci iz oglašivačkih redova koji će odabirati najbolje među projektima iz cijele regije jesu:

Petra Čadež (Atlantic Grupa, Slovenija), Jelena Čađenović (A1 Srbija, Srbija), Urban Kramberger (Pivovarna Laško Union, Slovenija), Nađa Lutvikadić Fočo (BH Telecom, Bosna i Hercegovina), Dijana Matić (Violeta, Bosna i Hercegovina), Maja Naumovska Saveska (HALKBANK AD Skopje, Sjeverna Makedonija), Bojana Nenadović (Coca-Cola HBC, Srbija), Alina Radusin (Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Hrvatska) i Zvonimir Seki (Franck, Hrvatska).

Dvogodišnji kvalifikacijski period obuhvatit će projekte realizirane od 20. kolovoza 2020. do 20. studenog 2022. Na natjecanje se do 30. 11. 2022. mogu prijaviti cjelovite, integrirane kampanje te pojedinačni, jedinstveni dijelovi unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju iz agencija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Sve informacije dostupne su na službenim stranicama www.danikomunikacija.com.