Pratite proglašenje dobitnika IdejeX, MIXX-a i Effieja na live streamu

U danima kada su zdravlje i dobrobit svih od ključne važnosti, komunikacijska industrija iz svojih će se domova osvrnuti na najbolje projekte u protekloj godini – i potaknuti kreativnost koja pomaže u stvaranju boljega društva.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Proglašenje najboljih projekata komunikacijske industrije, koje se niz godina održavalo na Danima komunikacija u Rovinju, ove će se godine održati online 16. i 17. travnja u 21 sat na Facebook stranici Dani komunikacija live – prvu večer riječ će dobiti pobjednici natjecanja IdejaX i MIXX, dok će druga večer biti posvećena najefikasnijim marketinškim projektima natjecanja Effie.

Teško razdoblje u kojem se svi nalazimo možemo iskoristiti za retrospekciju te se usmjeriti na stvaranje novih ideja koje će, s obzirom na trenutnu situaciju, doprinijeti cijeloj zajednici – jer kreativnost itekako ima moć donošenja pozitivne promjene i utjecanja na širu publiku. Stoga organizatori iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) poručuju da je sada još važnije nego prije nagraditi izvrsna komunikacijska postignuća iz prethodne godine te profesionalce koji djeluju u industriji kako bi se ljestvica kreativne izvrsnosti nastavila podizati za bolju i kvalitetniju budućnost.

Ostanite doma i pridružite se publici koja će diljem zemlje tijekom dvije večeri uživati u selekciji najboljih projekata hrvatske komunikacijske industrije – proglašenje pobjednika natjecanja IdejaX i MIXX održat će se 16. travnja u 21 sat, a o pobjednicima natjecanja Effie doznat ćete 17. travnja u 21 sat uživo na Facebook stranici Dani komunikacija.

Pobjednici će i u ovoj prilici moći održati svoje pobjedničke govore, stoga ne propustite priliku sudjelovati na prvom online proglašenju dobitnika nagrada domaće industrije. Sve informacije o natjecanjima pronađite na službenim stranicama festivala.

Uz svijest o ozbiljnosti pandemije koja je zadesila Hrvatsku i svijet, svi zainteresirani tijekom dvije večeri dobit će uvid u najbolje od kreativnosti tijekom protekle godine te će na taj način svoje misli moći usmjeriti na crpljenje inspiracije za stvaranje bolje budućnosti.