Pridružite se rođendanskom Marketing Meet Upu, kojemu je tema evolucija marketinga!

Marketing Meet Up, koji će se u novom izdanju održati 18. travnja u 19h na Zavrtnici, dijeli rođendanske poklone!

Marketing Meet Up slavi 8. rođendan i tom su prilikom pripremili veliki event. Velikani marketinške industrije okupit će se na Zavrtnici, pričat će o vremenima kada su budžeti bili neograničeni, ali i podijeliti tajne svog uspjeha na panelu Najluđe kampanje iskusnih marketingaša.

Ovaj meetup privući će regionalnu publiku, čime će paneli biti još zanimljiviji i bogatiji. Marketing se mijenja i nezaustavljiv je, ali 18. travnja zajedno će na MM-u napraviti pauzu i prisjetiti se marketinških početaka agencija u Hrvatskoj. Gosti panela zvučna su imena hrvatskog marketinga, najveći stručnjaci i kreativci.

Panelisti Damir Ciglar (Imago Ogilvy), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey), Tomo Ricov (Pepermint) i moderatorica Kristina Ercegović (Žene i novac) ujedinit će snage da ponude odgovore na brojna pitanja kao što su:

  • Kako je prije bilo, u čemu je razlika u odnosu na danas?
  • Što je prije bilo bolje, lakše, jednostavnije?
  • Koji je najluđi zahtjev klijenta ikad?
  • Je li sve moguće ili ipak postoje nemogući zahtjevi?
  • Je li klijent uvijek u pravu ili agencija treba slušati sebe?
  • Ganjamo li nagrade ili dižemo prodaju klijentu: zašto je agencija stvarno tu?

Svakako valja napomenuti da je ovo rođendanski meetup i da su brojni pokloni spremni za znatiželjne sudionike 18. travnja u 19 h u Wespa spaces na Zavrtnici. Ulaz je besplatan, samo se morate prijaviti na poveznici.