Prijave za BalCannes produljene do 9.9.!

balcannesBez brige! Prijave za BalCannes i ove godine su produljene, vremena ima do petka 9.9. u ponoć. Svi agencijaši iz regije koji su se brinuli hoće li na vrijeme stići pripremiti svoje najbolje projekte sada mogu odahnuti jer imaju 9 dana više da završe svoje video prezentacije.

BalCannes revija, koja se ove godine po peti put održava u Rovinju kao dio Weekend Media Festivala, u 2016. donosi niz novosti zbog kojih ćete zasukati rukave u želji da svoju agenciju prikažete u najboljem svijetlu! Po prvi put u regiji, stručni žiri oglašivača će odabrati najbolje projekte i najbolje marketinške agencije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore stoga je ovo idealna prilika da se dokažete dosadašnjim, ali i potencijalnim klijentima. Prijavom svojih radova agencije konkuriraju za BalCannes nagrade koje se ove godine dodjeljuju po prvi put. Uz odabir TOP 25 projekata, saznat ćemo tko nosi titule najbolje agencije u regiji, najboljeg projekta u regiji, ali i posebnu nagradu BalCannesa. Osim žirija oglašivača, drugi žiri novinara koji prate struku dodijelit će svoju posebnu nagradu najboljem projektu prema njihovom mišljenju.

Više o svemu tome i BalCannesu potražite na www.balcannes.com, a svoje projekte prijavite još danas na balcannes.com/prijavnica/.