Prijavite se besplatno na radionicu o time managementu, mjesta je još malo, a iskustvo je – neprocjenjivo

HOWtoWOW marketinška akademija za sve zainteresirane najavljuje besplatnu radionicu: Time Management or How to Achieve More by Doing Less powered by Mastercard – još samo danas potpuno besplatno za korisnike Mastercard kartice!

Foto: Lorna Kijurko

Ove godine time management nije nam baš jača strana – dugi sati u uredu pretvorili su se u beskonačnost u našem home officeu, a čak i ako sasvim dobro znamo upravljati vremenom, raspoređivati svoje zadatke i to-do liste križamo kao od šale, ovih dana nedostaje neka posebna iskrica koja budi motivaciju i prijeko potreban radni elan. Zato se sprema nova radionica HOWtoWOW akademije koja će u četvrtak, 10. prosinca online i za samo 2 sata čak i najorganiziranijima upaliti neke nove lampice u glavi.

Netko je spomenuo to-do liste? pita se se majstorica postavljanja prioriteta i nemilosrdne eliminacije prepreka u izvršavanju zadataka – Tish Mousell! Rijetko koji predavač nakon održane edukacije osvaja toliko neobičnih i pomalo ekscentričnih epiteta kao žena koju nazivaju jednom od najzabavnijih i najenergičnijih predavačica. Zahvaljujući bogatom radnom iskustvu izuzetno dobro razumije industriju, barem ako pitamo Adam&EveDDB (najbolja agencija na svijetu 2018. godine po Cannesu), najjače agencijske mreže kao što su Publicis, Starcom i W+K ili međunarodne klijente poput Vodafonea, Harrodsa i Manchester Uniteda, redom polaznike njezinih radionica.

Velik broj mjesta već je popunjen, stoga, ako ste korisnik Mastercard® kartice, što prije posjetite www.priceless.com jer prijave traju još samo danas (8. prosinca) do kraja dana! Bit će dovoljno da se tamo registrirate svojom Mastercard karticom, nakon čega ćete se na radionicu moći prijaviti potpuno besplatno.

Redovna je cijena radionice 1.490 kn + PDV, a ostali zainteresirani više detalja mogu pronaći na službenoj stranici HOWtoWOW akademije.