Produžen rok za dostavu radova na UEPS-ov natječaj – do 10. prosinca

Rok za slanje radova na UEPS-ov natječaj za godišnja priznanja produljen je do petka.

Budući da je poslovanje pravnih subjekata zbog aktualne epidemiološke situacije otežano, Upravni odbor većinom je glasova donio odluku da se natječaj produlji do petka 10. prosinca kako bi se zainteresiranim sudionicima omogućilo da kvalitetno pripreme i opušteno prijave radove.

Podsjećamo, priznanja se dodjeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. prosinca 2020. do zaključenja ovogodišnjeg natječaja. Nagrade se ove godine dodjeljuju u 18 kategorija, s potkategorijama, a dobivaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rješenja u području tržišnih komunikacija.

Pored redovnih kategorija i ranije ustanovljenih priznanja, odlukom Upravnog odbora od ove godine uvedena je nagrada Think Big kojom će se afirmirati rezultati malih i srednjih pravnih lica. Za ovu nagradu ne plaća se kotizacija. Dodjeljuje se na temelju osvojenih priznanja, odnosno bodova, jednog malog i srednjeg pravnog lica, po skali: zlato 10, srebro 5, bronca 3 boda.

Više informacija pronađite na službenim stranicama.