Prvi Facebook ‘Marketing and Advertising’ samit u Europi, popust za članove HURA-e

U Dublinu će se 19. i 20. lipnja održati prvi Facebook Marketing and Advertising samit u Europi.

FB summitU Dublinu će se 19. i 20. lipnja održati prvi Facebook Marketing and Advertising samit u Europi.

Kao logičan nastavak jedinstvene serije Digital & Social Marketing Masterclass-a, 30 pionira oglašivačke tehnologije, poduzeća iz cijelog svijeta lete u Dublin (europsko sjedište Facebook-a, Twitter-a, LinkedIn-a, Google-a) da podijele s agencijama, brendovima i e-commerce malim i srednjim poduzećima nove alate i solucije promocije i oglašavanja na Facebook platformi.

Zainteresirani se mogu pridružiti najtraženijim marketinškim i tehnologijskim pružateljima usluga na jedinstvenoj dvodnevnoj edukaciji. Navedena poduzeća su eksperti za društvene mreže i prvaci u pomaganju marketingašima i oglašivačima pri uspostavi i rastu dugoročnih veza s potrošačima te su zaslužna za izgradnju mnogobrojnih aplikacija na Facebook-u, optimizaciji dodataka na društvenim mrežama, upravljanje oglasnim kampanjama, mjerenje djelovanja i razvoja efektivnih marketinških strategija na Facebook-u. Opremljeni s primjerima slučaja i perspektive u realnom vremenu, Facebook Marketing Summit Europe nudi posjetiteljima pogled u najnovije Facebook alate, aplikacije, demografske pokazatelje, istraživanje i oglašavačke mogućnosti.

Na samitu će se obrađivati teme retargetiranja, licitacija u realnom vremenu kao i pronalazak i angažiranje kupaca te načine kako transformirati like-ove i fanove u preračune i prodaju. Govornici dolaze iz nekolicine zemalja Europe i Sjeverne Amerike i uključuju direktore poduzeća kao Adroll, Marin Software, Kenshoo, Socialbakers, Salesforce, Nanigans i Rocketfuel.

Za više informacija i cjelokupni program, molimo posjetite web stranicu samita.

Ponuda članovima HURA-e

Specijalna ponuda za članove HURA-e vrijedi pri registraciji prije 11. lipnja s promotivnim kodom HURA te uključuje i posebnu ponudu aviokompanija po cijeni od € 795 koja uključuje povratnu avionsku kartu do Dublina, kao i smještaj (do 4 noćenja, ako želite provesti vikend u Dublinu). Za fanove nogometa organiziran je World Cup event u antiknom i ugodnom Dablinskom pubu za gledanje utakmice Nizozemska – Australija i Španjolska – Čile u srijedu navečer (18. lipanj). Sljedeća noć je rezervirana za utakmicu Engleska – Urugvaj. Svi zainteresirani mogu se registrirati na ovom linku.