Rade Šerbedžija na Danima komunikacija

Svoj dolazak na Dane komunikacija, središnji nacionalni festival oglašivanja koji će se održati od 16.-19. travnja u hotelu Lone u Rovinju, najavio je proslavljeni glumac te svestrani i kreativni umjetnik Rade Šerbedžija. On će u četvrtak, 16.travnja održati intrigantno predavanje “Jesmo li prodali kreativnost?”  na kojemu će na primjeru dualnosti velike američke filmske produkcije i umjetničkog filma govoriti o tome kako opća komercijalizacija utječe na kreativnost i gdje je nestala hrabrost u kreativnim industrijama. Predavanje će moderirati voditeljica Antonija Mandić.

rade-zimska_potpisati-foto-vladan-elakovic-1-1080x720Rade Šerbedžija, proslavljeni je glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogama u velikim holivudskim blockbusterima kao što su Mission Impossible, Harry Potter, X-men i Snatch. Uz zavidnu filmsku i pjesničku karijeru, Šerbedžija je suosnivač Kazališta Ulysses, jednog od najuspješnijih kazališnih projekata u ovom dijelu Europe.

Nakon predavanja Rade Šerbedžije za posjetitelje je organiziran wine tasting party Vinske radosti u zimskom vrtu hotela Lone.

Detaljan program Dana komunikacija i ostale informacije o festivalu mogu se pronaći na web stranicama www.danikomunikacija.com.

Foto: Vladan Elakovic