Rekordnih 57 agencija na BalCannes reviji

Čak 125 referentnih agencijskih projekata, u idućih tjedan dana pregledavat će žiri uglednih oglašivača koji će tijekom dva kruga ocjenjivanja među njima izabrati 25 najboljih.

Rekordnih 57 agencija iz 5 zemalja regije prijavilo je svoje najbolje projekte na BalCannes, regionalnu reviju reklamnih agencija.

Ove godine, po prvi put na BalCannesu, oglašivači će dodijeliti i nagrade, a među njima i one najvažnije, za najbolju agenciju i najbolji projekt BalCannesa.

Najboljih 25 projekata agencije će predstaviti na glavnoj pozornici Weekenda u petak 23. 9. u udarnom terminu od 16:45 sati. Ovaj presjek regionalne marketinške produkcije korisna je prilika za sve oglašivače da se u kratkom roku i na jednom mjestu upoznaju s ponudom agencijskog tržišta regije.

Organizatori BalCannesa, HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festival, posebno su ponosni na veliki broj novih agencija koje su od ove godine dio BalCannesa, njih čak 15. Za sve one koji ne dolaze u Rovinj, agencijski projekti bit će dostupni za pregled u sklopu digitalne izložbe koja će nakon festivala biti otvorena na BalCannes Yellow Pages stranicama www.balcannes.com.