Rok za Effie prijave produljen do 5. travnja

Planirani rok za zatvaranje prijava za natjecanje Effie (31. 3.) produljen je do 5. travnja čime je prijaviteljima omogućeno više vremena za još kvalitetniju pripremu natjecateljskih radova.

CertificateBG_SilverPlanirani rok za zatvaranje prijava za natjecanje Effie (31. 3.) produljen je do 5. travnja čime je prijaviteljima omogućeno više vremena za još kvalitetniju pripremu natjecateljskih radova. Svi zainteresirani stoga svoje radove mogu predati još idući tjedan zaključno s 5. 4. nakon čega se prijave zatvaraju.

Na natjecanju Croatia Effie 2014 mogu sudjelovati radovi i kampanje koji su se provodili u Hrvatskoj u periodu od 1. srpnja 2012. do 31. prosinca 2013. godine, a proglašenje dobitnika održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija 17. svibnja. Projekti koji su počeli prije navedenog perioda ili su završili naknadno također će moći sudjelovati, ako su se barem dijelom provodili u zadanom periodu i ukoliko postoje podaci koji se odnose na kvalifikacijski period.

Za sve dodatne informacije o natjecanju i prijavu radova posjetite web stranice www.effie.hr