Samo dobre vijesti! Popusti i partiji!

Znamo da ste u gužvi sa pripremama za nagradu IdejaX. Zato vas podsjećamo da se možete prijaviti još samo danas do ponoći.

Ukoliko se još niste odvažili kupiti kotizaciju za Dane komunikacija, donosimo vam dodatan poticaj: od danas je u ponudi paket kotizacija 2 + 1. Za dvije kupljene kotizacije, treću dobivate gratis!

A kad dođete u Rovinj i poslušate sjajna predavanja, za vas smo pripremili i pregršt dobe zabave.

Idemo redom:

Četvrtak

Vinske radosti – na ljestvici popularnosti čak ispred zimskih radosti, prvu večer festivala laganini uživajte u pijuckanju najfinijih vina po izboru someliera u Zimskom vrtu od 22:00 sata.

Sweet LifePetak

Sweet Life Society Party
Deveteročlana swing senzacija Sweet Life Society, nakon što su protresli sve najveće engleske glazbene festival poput Glastonburyja, Boomtowna, Loveboxa i Latitudea, a onda pokorili i SAD-e i Kanadu, dolaze u Hrvatsku! Društvo slatkog života čine dvojica producenata koji uživo nastupaju s ansamblom pjevača, trubača, gitara i dva basa. Vintage Remix mašina, kako ih zovu, miješa sve glazbene žanrove od kojih poskakuje plesni podij – od electro swinga i drum&bassa do hip-hopa i reggaea.

Bolesna bracaSubota

Bolesni party by Jägermeister
Posebno za finale ovogodišnjih Dana komunikacija iz prisilne hospitalizacije izlazi naš najpoznatiji hip-hip tandem za bolesno dobar party u hotelu Lone. Bolesna braća čudesno ozdravljena Jägermeisterom, zabavljat će nas u Rovinju svojim kopirajterskim storytelling biserima kao što su Looka&Borna, Čiča mića, ili pak Utjeha kod Đurđe… a sve to uz DJ show.