Savjetovanje za članove HURA-e: Fondovi i programi Europske unije za marketinške agencije

HURA poziva sve svoje članove na kratku radionicu/savjetovanje na kojem će konzultanti iz tvrtke Q-Projekt predstaviti mogućnosti koje marketinške agencije mogu realizirati tj. kako mogu iskoristiti sredstva iz fondova.

CaptureHURA poziva sve svoje članove na kratku radionicu/savjetovanje na kojem će konzultanti iz tvrtke Q-Projekt predstaviti mogućnosti koje marketinške agencije mogu realizirati tj. kako mogu iskoristiti sredstva iz fondova. Opcije su dvojake i tiču se potencijalnih načina kandidatura agencija ili projekata te mogućnosti proširenja baze klijenata. Općenito, fokus savjetovanja je na odnosu između EU fondova i društava čija je osnovna djelatnost vezana uz marketing i komunikaciju. Pregled tema:

  • Ključna područja programskih okvira 2014 – 2020 (Hrvatska i Portugal)
  • Maksimiziranje rezultata i poticaja za marketinške agencije
  • U iščekivanju natječaja: može li naša agencija aplicirati, je li investicija održiva, možemo li ispuniti kriterije natječaja
  • Prijava projekata: priprema dokumentacije i uspješna razrada prijave, iznosi potpora, postupak ocjenjivanja projekta i donošenja odluka
  • Provedba i monitoring: uvjeti suradnje, rokovi izvršenja, pokazatelji uspješne provedbe, završetak projekta
  • Post-project: ograničenja i odgovornosti

Q-PROJEKT je hrvatska tvrtka sa portugalskim temeljima i internacionalnim timom. Portugalski partner tvrtke QUALITIVIDADE Consulting Group ima više od 20 godina iskustva u području povlačenja sredstava iz EU fondova u Portugalu. Uzimajući u obzir opseg povijesti vezane uz EU fondove koju Portugal ima, radionica će biti prilika za razmjenu praktičnih iskustava i znanja te će dati sudionicima jasniju viziju o načinima kako maksimalno iskoristiti mogućnosti koje će nacionalni proračunski okvir pružiti Hrvatskoj.

Savjetovanje je besplatno, održat će se 5. prosinca 2015. u ZagrebToweru na Radničkoj s početkom u 9:30, trajat će 2 sata, a dostupno je isključivo agencijama članicama HURA-e.

Radi planiranja programa, molimo da svoje sudjelovanje prethodno potvrdite mailom.