Silvana Ban, Dražen Nikolić i Nina Pentek članovi žirija Euro Effie 2013

Silvana Ban, brand and media manager u Tele2, Dražen Nikolić, donedavni direktor Raiffeisen Consultinga i novi član Uprave ACI Cluba te Nina Pentek, direktorica marketinga u Erste&Steiermarkische banci, sudjelovat će u radu žirija nagrade Euro Effie 2013, kojim predsjeda Georges-Edouard Dias, voditelj digitalnih poslova u L’Orealu.

Effie_Eaca_logo_141236Silvana Ban, brand and media manager u Tele2, Dražen Nikolić, donedavni direktor Raiffeisen Consultinga i novi član Uprave ACI Cluba te Nina Pentek, direktorica marketinga u Erste&Steiermarkische banci, sudjelovat će u radu žirija nagrade Euro Effie 2013, kojim predsjeda Georges-Edouard Dias, voditelj digitalnih poslova u L’Orealu.

Iskustvo Silvane Ban u vođenju brenda i realizaciji niza učinkovitih marketinških kampanja, doprinos Dražena Nikolića ostvaren radom u pozadini tri osvojene Croatia Effie nagrade te sudjelovanjima na konferencijama, festivalima i okruglim stolovima, rad Nine Pentek na kampanjama koje su prepoznate i cijenjene kako od stručnjaka tako i od javnosti, pružit će neprocjenjivi uvid u proces ocjenjivanja najboljih radova.

Euro Effie nagrade dodjeljuju se za najučinkovitije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe. Prijave za Euro Effie 2013 su otvorene te traju do 21. svibnja, nakon čega žiri odlučuje koje će kampanje ući u završni krug natjecanja te dobiti mogućnost osvajanja prestižne Euro Effie nagrade. Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe. Iskustvo, znanje i stručnost glavni su atributi koje svaki od člana žirija donosi u ovo natjecanje. Cjelovit popis članova žirija dostupan je na www.euro-effie.com.

Hrvatsko izdanje Effie natjecanja organizira HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje) prema svjetskoj licenci Effie Worldwide organizacije. Ovogodišnje natjecanje održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija od 16. do 19. svibnja u hotelu Lone u Rovinju. Na Croatia Effie 2013. natjecanju mogu sudjelovati svi marketinški radovi i kampanje domaćih agencija i oglašivača realizirani u Hrvatskoj u razdoblju od 1. siječnja 2011. do 30. rujna 2012., a prijave radova moguće su do 31. ožujka 2013. Sve informacije o pravilima i načinu prijave dostupne su na internetskoj stranici www.danikomunikacija.com.

Euro Effie nagradu organizira Europsko udruženje komunikacijskih agencija (EACA) u suradnji s Euronewsom te uz potporu The European Publishers’ Councila, Print Power Europea, TIME-a, Fortunea, WARC-a, Adforum.coma, Procter & Gamblea, Nielsena, creativebrief & Viva Xpress Logisticsa. EFFIE nagrada je osnovana 1968. u New Yorku te se je prepoznata u više od 40 zemalja svijeta.