Sinergija kreativnosti europskog juga i sjevera

mccannMenadžeri i kreativci agencija iz Nordijske regije koji su dio I&F McCann Grupe, u okviru koje posluje i agencija McCann Zagreb, posjetili su središte kompanije u Beogradu da bi razmijenili iskustva i razmišljanja o daljnjim planovima razvoja i zajedničkim projektima.

Osnivač kompanije Srđan Šaper kaže da je ovo prva posjeta od kada je I&F McCann Grupa preuzela agencije u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj i Finskoj. „Ovim sastankom Beograd je postao važna točka na mapi kreativne Europe. Na nama je da taj veliki potencijal iskoristimo za naše zemlje, za industriju koju predstavljamo, za sve zaposlene, i naravno, za naše poslovne partnere. Sinergija sjevera i juga pružit će dodatnu kvalitetu I&F McCann Grupi koja posluje skoro 20 godina“, rekao je Šaper.

Prvi čovjek jedne od vodećih dizajnerskih kompanija Scandinavian Design Group koja posluje u okviru I&F McCann grupe, Hans Martin Megard, ovim povodom izjavio je: „Srđan Šaper je sa svojim timom izgradio snažan sustav u jugoistočnoj Europi, i to je za nas inspiracija i cilj da isto napravimo i s agencijama u Nordijskoj regiji, i time zajedno postanemo još uspješniji u svjetskim okvirima“.

I&F McCann Grupa posluje skoro dvadeset godina, pokriva 12 tržišta jugoistočne i sjeverne Europe s 58 milijuna stanovnika i zapošljava više od 600 talentiranih profesionalaca.