Size, mala kreativna agencija iz Zagreba dobila je veliko priznanje

Agencija Size osvojila je nagradu Awwwards Site of the day za svoj novi agencijski web, koji se tako našao u probranom društvu najboljih svjetskih internet stranica.

U žiriju Awwwards-a sjede kreativni i art direktori renomiranih svjetskih agencija i kompanija kao što su Apple, Huge, Hello Monday, Google i sl., a ocjenjuje se dizajn, “usability”, kreativnost, sadržaj i programiranje. Size je tek treća hrvatska agencija koja je dobila ovu nagradu. Prije nje, to je uspjelo samo agencijama Degordian i North2.


Iz Sizea kažu da su oduševljeni nagradom, pogotovo jer se radi o projektu koji su radili za sebe, što je uvijek posebno izazovno. Cilj im je bio napraviti agencijski web koji će najbolje prezentirati njihovu osobnost i filozofiju rada. Size je mala agencija sa studijskim pristupom i fokusom na rast kvalitete, a ne kvantitete radova. Bave se dizajnom, oglašavanjem i brandingom, za domaće i strane klijente različitih veličina.

U Hrvatskoj su im najveći klijenti Njuškalo i Podravka, a od inozemnih projekata najviše se ističu vizualni identiteti zanimljivih startupa iz Velike Britanije.