Spikes Asia okuplja impresivno predsjedništvo žirija

Trodnevno okupljanje azijskih kreativaca i komunikatora održat će se od 25. do 27. rujna u Singapuru, a izvrsnosti festivala doprinijet će vrhunski žiri natjecanja.

Spikes Asia godišnji je festival na kojemu se azijska zajednica tržišnog komuniciranja okuplja kako bi se tri dana inspirirala, povezivala, slavila i učila. Tim je povodom imenovano 13 predsjednika žirija natjecanja koji će voditi ovogodišnje žirije pri odabiru najboljega od struke u tom dijelu svijeta.

Kao sastavni dio festivala, nagrade Spikes Awards obilježit će komunikacijsku kreativnost i efikasnost azijsko-pacifičke regije. Žiriji će ocjenjivati radove koji će pristizati u 22 različite kategorije tržišnoga spektra.

Joe Pullos, direktor festivala, izjavio je: Azija-Pacifik vrlo je raznolika i jedinstvena regija, a Spikes Asia odabire najkreativnije i najefektivnije komunikacijske ideje. Postavljamo standarde kreativnosti u cijeloj regiji, a ovogodišnji predsjednici žirija, koji dolaze iz redova oglašivača i agencija, stručnjaci su za razumijevanje jedinstvene kulturalne raznolikosti. Vodit će svoje žirije kako bi se uvjerili da su najbolji od azijskih projekata prepoznati i nagrađeni.

Spikes Asia održava se od 25. do 27. rujna u Singapuru. Ovogodišnja tema Asia Rising proslavlja ubrzan rast i razvoj industrije tržišnog komuniciranja u regiji. Sve informacije o natjecanju i festivalu dostupne su na www.spikes.asia.