Splitski SeekandHit – Najbolji poduzetnik u 2022. godini

Foto: Željko Puhovski / Ronald Gorsic / CROPIX

U konkurenciji više od 142.000 hrvatskih tvrtki za nagrade FINA-e, splitska tvrtka za digitalni marketing, analitiku i razvoj softverskih rješenja po narudžbi, dobitnik je čak dviju prestižnih nagrada: Zlatne bilance u kategoriji za informacije i komunikacije, te glavne nagrade za Najboljeg poduzetnika prema kreditnom rejtingu.

Krenuli su od bloga prije 15 godina, u posljednje tri godine povećali su broj zaposlenika na gotovo 70 ljudi, zaposlenici ih ocjenjuju s 3.5/4, a broj projekata i klijenata ne prestaje rasti. Nagrade FINA-e novi su razlog za zadovoljstvo i potvrda da SeekandHit raste na čvrstim temeljima.

Foto: Željko Puhovski / Ronald Gorsic / CROPIX

Zlatna bilanca dodjeljuje se tvrtkama koje su između ostalog, svih 12 mjeseci u godini poslovale s dobiti, imale prihod od barem milijun kuna, udio poslovnih prihoda od minimalno 80% i aktivu od najmanje 500.000 kn, te 20 ili više zaposlenika. Osim Zlatne bilance, SeekandHit je izborio i glavnu nagradu za najbolji kreditni rejting u konkurenciji svih poduzeća u Hrvatskoj.

Foto: Željko Puhovski / Ronald Gorsic / CROPIX

Ova nagrada nije samo potvrda kvalitete poslovanja već i prikazuje sliku zdravlja promatranog subjekta.

Ovo priznanje je rezultat rada i ulaganja zadnjih 15 godina, a posebno nam je drago da smo dobitnici jer je nagrada koja se dodjeljuje na osnovu poslovnih rezultata između svih tvrtki u Hrvatskoj. – izjavio je Mario Frančešević, osnivač tvrtke, prilikom osvajanja ovih nagrada.

Foto: Željko Puhovski / Ronald Gorsic / CROPIX