Što je zajedničko Al Goreu, Marilyn Mansonu i Jamie Oliveru?

Otkriveno je prvih 40 govornika koji će svoja znanja i razmišljanja podijeliti sa sudionicima Cannes Lions festivala 2015.

CaptureCannesPostavi kreativnih vizionara pridružit će se stvaratelji, znanstvenici, obrtnici i brojni drugi.

Osim toga, moći će se vidjeti zvijezde i umjetnici iz svijeta filma, televizije, glazbe i sporta.

Iz ovogodišnjeg programa izdvajamo sljedeće:

Marilyn Manson
Od kada se pojavio iz tame na početku 90-ih, Antikrist Superzvijezda se  povezuje, iako ne na tradicionalan način, s pojmovima ljepote, grijeha i seksa. Izazivajući strah roditelja, američki bogeyman je istovremeno dao glas i hrabrost marginaliziranoj i obespravljenoj populaciji, a ove godine se vraća s najboljim albumom u svojoj karijeri.

Al Gore
Kao političar, Al Gore je postigao jednu od najvećih dužnosti u svijetu politike. Kao čovjek koji se bavi pitanjima čovjekova okoliša i njegove zaštite, razvio je globalnu svijest o potrebnoj borbi protiv klimatskih promjena te je bio nagrađen Nobelovom nagradom za mir. Njegova stajališta nisu uvijek omiljena, ali Gore se nikada nije sramio stajati iza njih.

Dana Anderson
Danin poseban spoj šarma, dosjetki i spoznaja omogućio joj je da ju se prepoznaje kao jednu od vodećih govornika u svijetu oglašavanja. Ona je strastvena kreativka koja tečno govori jezik brendova, kao i jezik agencija, a njezina je vizija omogućila oblikovanje nekih od najvećih brendova prehrambene industrije.

Jamie Oliver
Jamie je fenomen u svijetu hrane. Poznat u svijetu kao jedna od najpovjerljivijih osoba kada je riječ o prehrani i kulinarskome umijeću, on je i samoprozvani provokator čiji je poslovni uspjeh izgrađen na njegovom odnosu s publikom i suradnji s mnogobrojnim partnerima koji su posvećeni poticanju pozitivnih promjena u društvu.

Dr Itiel Dror
Ako ste ikada željeli zaista razumjeti ljudski um, mozak i misaone procese, Dr. Itiel Dror je osoba koju biste trebali poslušati. On teoretsko razumijevanje načina na koji ljudski mozak funkcionira pretvara u praktičnu primjenu koja može uključivati trening, razvoj procesa donošenja odluka i uporabu raznih tehnologija.

Jean Lin
Poznata kao jedna od najtalentiranijih vođa u Denstu Aegis mreži, Jean Lin je pionir digitalnog marketinga u Azijsko-pacifičkoj regiji. Njezina predanost inovacijama i sposobnost preobrazbe posla i brendova omogućila je da ju se prepoznaje kao veliku kreativnu silu.

Listu svih najavljenih govornika možete vidjeti ovdje.