Tipografija na nadolazećoj HOWtoWOW radionici

Poznato je da se HOWtoWOW radionice pune rekordnom brzinom, pa je tako i za ovu preostalo tek nekoliko slobodnih mjesta.

elliotjaystocksIduća radionica održat će se 10. siječnja na temu tipografije pa pozivamo sve dizajnere, kreativce, dtp-ovce i druge da nam se pridruže jer u Zagreb dolazi Elliot Jay Stocks, poznati predavač koji često predaje na konferencijama diljem svijeta, ujedno osnivač tipografskog časopisa 8 Faces, a donedavno i kreativni direktor Adobe Typekit servisa.

Njegova edukacija temeljit će se na praktičnom radu, savjetima i primjerima o tome kako dobro oblikovati tekstualne elemente, počevši od osnova čitljivosti i samog odabira tipografije, do naprednijih vještina poput korištenja tipografskih varijacija radi savladavanja optičkih efekata. Iako su sva tipografska načela primjenjiva u printu i web dizajnu, poseban fokus bit će na webu te njegovim tehničkim osobinama i zakonitostima.

Polaznici ove radionice dobit će certifikat o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o naprednoj tipografiji za print i web.

Osigurajte svoje mjesto prijavom na: www.how-to-wow.hura.hr/prijava/.

Više informacija o radionici i predavaču pronađite na:
www.how-to-wow.hura.hr/elliot-jay-stocks-advanced-typography-for-the-web-print/.