Traju prijave na deseti EACA International Advertising Summer School

Ljetna škola u organizaciji EACA-e, u čijem je članstvu i HURA, održat će se od 1. do 5. srpnja u Parizu.

Ako ste mladi profesionalci, diplomanti ili studenti sa strašću za tržišno komuniciranje, rado biste proveli tjedan dana s istomišljenicima u Parizu i slobodni ste tijekom prvog tjedna srpnja, ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

Učenje o radu s klijentima, budućnosti izravnog rada s kupcima, storytellingu za digitalne brendove te usvajanje prezentacijskih vještina – sve to i mnogo više obuhvaća EACA-ina deseta, jubilarna ljetna škola. Sve informacije o programu pronađite na poveznici. EACA International Advertising Summer School održat će se od 1. do 5. srpnja 2019. u Parizu, a do 15. travnja u tijeku su rane prijave.

Sudionici će imati priliku i razviti kampanju za The Economist. Radeći u malim međunarodnim timovima, ovaj će ugledni strukovni medij u svojim rješenjima morati učiniti bližim mlađoj publici, a u završnoj fazi rada dobit će priliku za pitch pred članovima žirija koji će se sastojati od predstavnika klijenta, akademika i vodećih stručnjaka industrije.

Ako vam je želja steći korisna znanja i uvide u struku, sklopiti međunarodna prijateljstva te se u svoju okolinu vratiti inspirirani, motivirani i puni energije, ovo je prava prilika. Iskustva s prethodnih izdanja ljetne škole pronađite ovdje, a sve informacije o kotizacijama i ranim prijavama, koje traju do 15. travnja, pronađite na poveznici.