Treći hrvatski nezavisni festival kreativnog komuniciranja Sudnji dan održat će se 21. 12. 2012. u Zagrebu

Dani su nam odbrojeni, a brojač kaže da ja do kraja svijeta ostalo još točno mjesec dana.

Dani su nam odbrojeni, a brojač kaže da ja do kraja svijeta ostalo još točno mjesec dana. Vrijeme je da se pogledamo u ogledalo, suočimo sa svojim strahovima i vidimo koja su to naša djela na koja možemo biti ponosni, a što je među njima sramotno. Kreativcima će u tome pomoći Sudnji dan – najveći hrvatski nezavisni festival kreativnog komuniciranja.

Treći SUDNJI DAN tj. smak svijeta prema kalendaru starih Maja, održat će se 21. 12. 2012. u 21 sat i 12 minuta u Zagrebu u Galeriji Bačva (Džamija) na Trgu žrtava fašizma.

Sudnji dan i ove godine okuplja veliki žiri od preko 200 kreativaca koji će presuditi svojoj braći po oružju: dizajnerima, copywriterima, kompozitorima, redateljima, glumcima, ilustratorima i svim ostalima ključnim za godišnju kreativnu produkciju.

Festival Sudnji dan jedinstven je po tome što ne nagrađuje agencije niti oglašivače nego same kreativce. Nastao je kako bi kreativcima ponudio mjerilo i motivaciju za stvaranje što originalnijih radova. Pored toga, festival nagrađuje i Mladu nadu, najuspješnijeg studenta koji će ove godine kao nagradu dobiti mini outdoor kampanju od tvrtke B1 plakati i kojom će se izreklamirati kako bi u ova, po kreativce teška vremena, došao do novih poslova i klijenata.

Ove će godine 21.prosinca 2012. u 21 sat, na dodjeli biti pakleno kako i priliči pravom SUDNJEM DANU. Pit će se, pušiti i jesti masna hrana. Najbolji kreativci otići će uzdignuta čela s ordenom Sudnjeg dana, a baš svi će se dobro zabaviti u zagrebačkoj Džamiji na Trgu žrtava fašizma – najavili su organizatori.

Više informacija možete pronaći i na www.sudnjidan.org i na facebook stranici Sudnji dan.