HUOJ poziva predavače za 13. konferenciju za odnose s javnošću u Rovinju

13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a ove godine održat će se po prvi put u sklopu Weekend Media Festivala, u četvrtak 20. rujna 2012. godine, u Rovinju.

13. konferencija za odnose s javnošću HUOJ-a ove godine održat će se po prvi put u sklopu Weekend Media Festivala, u četvrtak  20. rujna 2012. godine, u Rovinju. Crvena nit 13. konferencije HUOJ-a bit će kriza. Globalna ekonomsko-financijska kriza vrlo je snažno pogodila veći broj zemalja u tranziciji, među kojima i Republiku Hrvatsku, uzrokujući ozbiljnu gospodarsku destabilizaciju. Sve veća prisutnost gospodarske krize i recesije posljednjih se godina očitovala gotovo u svim djelatnostima te je jasno utjecala i na odnose s javnošću i poslovanje komunikacijske industrije. Stoga vjerujemo da će posebnu pozornost privući teme o kojima ćemo govoriti na 13. konferenciji, s posebnim naglaskom na utjecaj ekonomske krize na poslovnu etiku i komunikaciju s interesno-utjecajnim skupinama, na utjecaj krize na tržište komunikacijskih usluga s agencijskog i korporacijskog aspekta, na ulogu internih komunikacija u procesu restrukturiranja ili prodaje tvrtki te na smjer razvoja društveno odgovornog poslovanja u krizi.

Tema okruglog stola ovogodišnje HUOJ-eve konferencije bit će upravljanje komunikacijama u javnoj upravi u doba krize. U pregovorima je i dolazak glasnogovornika bivše grčke Vlade (u vrijeme premijera Georgea Papandreou-a), g. George S. Petalotis-a kao gosta predavača.

Ove godine prvi put HUOJ ide s javnim pozivom za predavače na konferenciji. Pozivaju se svi stručnjaci za odnose s javnošću koji žele izlagati na 13. konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću da prijave sažetke svojih prezentacija na e -mail [email protected] najkasnije do 7. rujna 2012.

Više informacija: HUOJ