Učlanjenjem agencija DIVISION 4 VISION, Manjgura i Younited Agency, HURA udružila 55 članica

Rastuća zajednica HURA-inih članica pokazatelj je temelja legitimnosti, proaktivnosti i snažnoga glasa komunikacijske industrije koji uvažavaju donositelji odluka.

Na posljednjoj je Skupštini, održanoj 1. lipnja 2022. u zagrebačkoj Laubi, HURA primila tri nove članice: Manjguru u članski, a DIVISION 4 VISION i Younited Agency u predčlanski status. Zajedništvo agencija okupljenih u HURA-i predstavlja jedinstven i snažan glas komunikacijske industrije na tržištu te neposredno i pravovremeno djeluje među donositeljima odluka.

DIVISION 4 VISION specijalna je divizija koja će se pobrinuti za sve vizualne i marketinške potrebe, kao i eventualne krize identiteta vašeg brenda. Njihova se divizija, poručuju, nikad ne povlači pred postavljenim izazovima, nego baš naprotiv – suočava se s njima sigurno i predano, puna entuzijazma i kreativnosti.

Manjgura je agencija za odnose s javnošću koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga još od 1997. godine. Iskustvo stečeno na prvim borbenim linijama svakodnevno stavljaju na raspolaganje upravljačkim timovima tvrtki i organizacija, nudeći konkretna rješenja za sve poslovne izazove.

Younited Agency je full service agencija digitalnog marketinga koja nudi širok spektar usluga, među kojima su branding, web-dizajn i development, Google Adwords, medijski zakup, vođenje društvenih mreža i SMS marketing. Iskustvo rada na različitim tipovima projekata oblikovalo ih je u stručnu, pouzdanu i brzo prilagodljivu agenciju.

Interes za članstvom u HURA-i ne jenjava, što pokazuje rekordnih 55 članica, a svaka od njih zadovoljava kriterije legitimnosti, neovisnosti, poslovnog iskustva i veličine te poštuje norme i preporuke HURA-e. Agencije HURA-e zastupaju preko 75 % oglašivačkih budžeta u zemlji, nositeljice su brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja, a u sklopu HURA-e, među ostalim, sudjeluju i u zanimljivim edukacijama i važnim strukovnim inicijativama.

Za više informacija o članovima HURA-e, pogodnostima članstva te kriterijima za učlanjenje posjetite www.hura.hr/hura-clanovi.