Agencije Unex i Omega Media nove članice HURA-e

Jednoglasnom odlukom 24. Skupštine HURA-e (Hrvatskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), članstvo udruženja prošireno je s dvije nove agencije - Unex i Omega Media, koje zadovoljavaju visoke standarde kriterija za članstvo u HURA-i.

logiciJednoglasnom odlukom 24. Skupštine HURA-e (Hrvatskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), članstvo udruženja prošireno je s dvije nove agencije – Unex i Omega Media, koje zadovoljavaju visoke standarde kriterija za članstvo u HURA-i. Legitimnost, poslovno iskustvo i veličina, neovisnost te poštivanje pravnih i etičkih propisa i normi HURA-e i HGK, odlike su svih članova HURA-e koji zajednički rade na promicanju i unaprijeđenju profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije.

Unex grupa je agencija koja se bavi marketingom, oglašavanjem i tržišnim komunikacijama. Osnovana je 1992. godine, a od 2000. g. postaje članica svjetske mreže Havas WW. Zapošljava 27 djelatnika, a među važnijim klijentima radi s tvrtkama: Agrokor, Auto Zubak,  Bavaria, Citroen, Cibona, Dukat, Franck,  Ina, Jamnica, Konzum, Ledo, PBZ, PiK, Perutnina Ptuj, PZ Auto, Podravka, Tisak, Zvijezda i dr.

Agencija Omega Media je full-service agencija sa 6 godina iskustva u ATL, BTL i online komunikaciji, organizaciji evenata, razvijanju kreativnih marketinških strategija, kreiranju novih identiteta i redizajnu postojećih. Na tržištu je od 2006. godine, zapošljava 9 osoba a među ključnim klijentima su tvrtke Beiersdorf, Ferrero, Xnation, Amis, Farmacia i Sandoz.

HURASvako novo povećanje broja članica znači dodatno osnaživanje HURA-e i dodatnu snagu u podizanju razine kvalitete industrije, poboljšanju njezinog ugleda prema javnosti te postavljanju visokih standarda struke i provođenju istih od strane svih pripadnika industrije. Za više informacija o članovima HURA-e, nekima od pogodnosti članstva te kriterijima za učlanjenje, posjetite www.hura.hr/clanovi/