Uskoro završava redovni prijavni rok BalCannesa, traže se najbolji kreativni radovi u posljednje 2 godine!

Pokažite najbolje od svoje kreative tijekom protekle dvije godine i zauzmite svoje mjesto među najboljima u regiji – a i u velikom BalCannes Reportu. Požurite jer redovni prijavni rok traje do 2. studenog!

Zamišljate li se pod svjetlima reflektora uz gromoglasni pljesak regije i zasluženo priznanje za svoj trud i izvrsnost? Pripremite pobjedničke govore, odaberite svečane outfite i – najvažnije – ispolirajte svoje prijave jer vraća se BalCannes – koji ujedinjuje regionalnu komunikacijsku i kreativnu industriju i ističe njezinu genijalnost – te čeka upravo vašu prijavu.

Bilo da ste etablirana komunikacijska i marketinška agencija ili se tek probijate na kreativnoj sceni, BalCannes je natjecanje na kojem možete pokazati i dokazati onima koji vas ne znaju zašto ste vrijedni, i to na sljedećim Danima komunikacija u Rovinju! Redovni prijavni rok traje još samo tjedan dana, do 2. studenoga, a nakon toga otvara se kasni prijavni rok, koji će trajati do 20. studenoga 2022.

Važno je istaknuti dvogodišnji kvalifikacijski period, koji će trajati od 20. kolovoza 2020. do 20. studenog 2022. Na natjecanje se mogu prijaviti cjelovite, integrirane kampanje te pojedinačni, jedinstveni dijelovi unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju iz agencija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije. Prijaviteljima će biti dostupno čak 13 kategorija iz spektra poslovnoga djelovanja te će u svakoj od njih biti moguće osvojiti zlatnu, srebrnu ili brončanu nagradu.

Na Danima komunikacija u Rovinju proglasit će se i najbolji projekt, agencija i oglašivač godine po BalCannesu, a dodijelit će se i posebna nagrada medija – BalCannes Editor’s Pick Award! Po završetku natjecanja analiza rezultata i osvojenih bodova u opširnom BalCannes Reportu pokazat će tko su bili najbolji na BalCannesu prema nizu kriterija – s obzirom na zemlje natjecatelja, kategorije, projekte, agencije, oglašivače, raznolikost perspektiva žirija itd.

Stoga ne oklijevajte, nego se prijavite što prije – jednostavna prijava sastoji se od samo tri koraka, o kojima više možete pročitati ovdje, a pravilnik s detaljnim informacijama o natjecanju pronađite na službenim stranicama Dana komunikacija.