Velimira Petrova nova je group trading direktorica dentsu jugoistočna europa

S ciljem jačanja pozicije najbrže rastuće međunarodne agencije u regiji, dentsu jugoistočna Europa imenovao je novu group trading direktoricu – Velimiru Petrovu.

Ovim imenovanjem Petrova preuzima upravljanje timom za medijske investicije na tržištima Bugarske, Hrvatske, Rumunjske te ostalim jadranskim tržištima, a također se pridružuje i regionalnom menadžerskom timu.

Pored navedenog, Petrova će biti zadužena za upravljanje ulaganjima i media tradingom, kao i za razvoj sadržaja u inovativnim partnerstvima i zabavnim programima.

Petrova se dentsu timu pridružuje s više od 20 godina iskustva na vodećim pozicijama u komercijalnom sektoru. Nositeljica je MBA diplome, a svoje vodeće iskustvo stjecala je prvo u sklopu bTV radio grupe, a zatim u Nova Broadcastingu, kasnije dijelu United Grupe.

Radoslav Nedelchev, operativni direktor dentsu jugoistočne Europe, poručuje: “Izvrsno iskustvo u media tradingu, vještine unaprjeđenja i razvoja prodaje te iskustvo rada diljem jugoistočne Europe koje Petrova posjeduje za nas će biti pravi pogodak.

Povijest njezinog djelovanja u transformaciji poslovanja i postizanju ciljeva, dugoročna vizija koju posjeduje te stil vođenja u potpunosti se podudaraju s načinom na koji mi u dentsu grupaciji vidimo poslovanje.

Petrova uvijek stavlja klijente na prvo mjesto i siguran sam da će energija i strast koju posjeduje kada su u pitanju kreativna medijska rješenja koristiti svima.”

Velimira Petrova, group trading direktorica dentsu jugoistočne Europe, kaže: “Vrlo sam uzbuđena što postajem dijelom dentsu tima u fazi rasta te što ću svojim radom i iskustvom doprinijeti daljnjem uspjehu agencije. Moj glavni cilj izgradnja je dugoročnih partnerstva i poslovnih rješenja za naše klijente koja su učinkovita od samog trenutka implementacije, ali istovremeno funkcioniraju kao podrška za ostvarivanje rezultata sukladno dugoročnoj strategiji i ciljevima. Ostvarenja ovog cilja svakako je dosežno uz snagu medija i postojećih partnerstva koje dentsu već posjeduje u regiji.

Dentsu vidim kao tvrtku s čvrstom pozicijom u regiji, kao profesionalnu, dinamičnu i agilnu organizaciju koja je, unatoč svojoj veličini, i dalje prožeta obiteljskom atmosferom. Organizacijski duh i pristup usmjeren na klijente privukli su me u dentsu te se iznimno veselim što ću se priključiti ovom izvrsnom timu te što ćemo zajedničkim snagama nastaviti daljnji rast i razvoj diljem regije.”

Imenovanje nove direktorice posljedica je transformacije provođene posljednjih godina u Bugarskoj, Hrvatskoj, Rumunjskoj te ostalim jadranskim tržištima. Na ovom području dentsu djeluje kao jedan prošireni tim kako bi za više od stotinu klijenata diljem regije osigurao što širu podršku u pružanju izvrsnih usluga u području medija i kreativnih rješenja.
Petrova će se pridružiti organizaciji 1. kolovoza 2022.