Vrijeme je da vaši lavovski projekti dobiju zasluženi pljesak – prijavite ih besplatno na BalCannes!

BalCannes ostaje uz agencije i u posebnim okolnostima! Prijave su opet otvorene, nikad jednostavnije i ovoga puta besplatne za sve, uz naknadu samo za 25 najboljih projekata BalCannesa – jer sigurno je sigurno.

Neobična vremena u kojima smo se našli komunikacijskoj su industriji bila samo poticaj za nikad originalnije, nikad snalažljivije projekte, koji su ujedinjavali zajednicu na razne načine. Baš zato ova je godina posebna i za BalCannes – koji je odlučio odati počast kvalitetnim, kreativnim i tržišno uspješnim projektima te na taj način na njih skrenuti dodatnu pozornost.

Ako mislite da nitko nije shvatio kakve ste genijalnosti ovih mjeseci stvorili, varate se – lavovi promatraju iz prikrajka. No kriza u kojoj smo se našli ostavila je traga na našim budžetima i baš zato svima, i velikima i malima, želimo dati jednaku priliku: donijeli smo odluku da je ove godine prijava na BalCannes potpuno besplatna, a naknadu plaćaju samo nagrađeni projekti.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Znamo da ste ponosni na svoje projekte i da ste tijekom protekle godine, a posebno u korona-razdoblju, vrijedno radili. Znamo i da je vrijeme da svoje projekte prijavite na BalCannes – a vi, ako dosad niste čuli, sada znate da prijavom ništa ne gubite – možete samo dobiti. Fantastičnoga lava.

Ne oklijevajte, prijavni period otvoren je do 4. 9. 2020. Ispunite jednostavnu prijavnicu ovdje, a sve informacije pronađite na www.balcannes.com.

Dosta priče, idemo u lov!