Wazzap?2009: Cannes Lions stiže u Zagreb

I ove godine će se održati marketinško-oglašivačka konferencija Wazzap?

I ove godine će se održati marketinško-oglašivačka konferencija Wazzap?. Bit će prezentirani i analizirani najvrući svjetski trendovi u oglašavanju s Cannes Lionsa! Predavači konferencije bit će svjetski autoriteti u oglašavanju – članovi žirija natjecanja u Cannesu.

Program konferencije je podijeljen na oglašvanje na internetu,upravljanje medijima, film/video te oglašavanje u tiskanim medijimai vanjsko oglašavanje. Konferencija će se održati 10. prosinca2009. godine u Hypo centru u Zagrebu.

OGLAŠAVANJE NA INTERNETU
Kako najbolje oglašavati na internetu? Kakvi su trendovi? Što jeinovativno? Kako se ponašaju potrošači? Prezentacija i analizapobjedničkih radova.
ERKKI IZARRA, član žirija za internet festivala “CannesLions” i kreativni direktor agencije 358 u Helsinkiju, Finska

UPRAVLJANJE MEDIJIMA
Kako najučinkovitije koristiti medije? Što postiže najboljerezultate? Kakvi su trendovi i novosti na tržištu?
TBA, član žirija za medije festivala “Cannes Lions”

FILM I VIDEO
Prezentacija i analiza pobjedničkih radova. Zašto su ti radovinajbolji? Što je inovativno? Kakvo je ponašanje potrošača?
LUCA SCOTTO DI CARLO, član žirija za film i videofestivala “Cannes Lions” i glavni kreativni direktor agencijePublicis u Milanu

PRINT & OUTDOOR OGLAŠAVANJE
Prezentacija i analiza pobjedničkih radova. Zašto su ti radovinajbolji? Što je inovativno? Kakvo je ponašanje potrošača?
KARPAT POLAT, član žirija za print & outdoorfestivala “Cannes Lions” i direktor/kreativni direktor agencijeDDB&Co u Istambulu

Više o cijelom događanju možete saznati na www.bestmarketing.hr/wazzap.