Za samo tjedan dana Zagreb postaje centar rasprave o budućnosti poslovanja

Stigao je program konferencije Future Tense, na kojoj će svjetski poznati futurolozi i lideri regionalnog tržišta razmjenjivati iskustva i inovativne ideje o poslovanju.

Što spaja šest svjetski cijenjenih futurologa, lidere domaćih i regionalnih kompanija te predstavnike javne uprave i akademske zajednice?  Svi su oni okrenuti budućnosti i svjesni svoje uloge u građenju bolje sutrašnjice. Upravo to je tema dvodnevne B2B konferencije Future Tense, koja se održava 8. i 9. lipnja u Laubi – Kući za ljude umjetnost.

Kako će izgledati svijet 2030. ili čak 2050.? Na to pitanje svoj će odgovor pokušati dati šest futurologa: dr. sc. Daniel Susskind, Mike Bechtel, Anne Lise Kjaer, dr. sc. Ian Yeoman, Daria Dasha Krivonos i Mike Walsh, koji će govoriti o budućnosti rada i obrazovanja, budućnosti tehnologije, upravljanja, turizma, o održivoj budućnosti i liderstvu. Na panel diskusijama pridružit će im se lideri domaćih i regionalnih kompanija, koji će predstaviti svoju ekspertizu i iskustva. Sudjelovat će i predstavnici javne uprave, akademske i aktivističke zajednice; ukratko, donositelji odluka na svim razinama neće propustiti Future Tense. Tako će se Zagreb pretvoriti u središte inovativnog promišljanja o budućnosti poslovanja. Cijeli program konferencije pronađite na web stranici FutureTense.eu.

Svijet se neminovno mijenja velikom brzinom, tehnologija kakvu prije nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti danas je naša svakodnevica. Future Tense konferencija idealna je prilika za upoznavanje s trendovima koji će već sutra biti dio naših života, kao i za povezivanje s relevantnim akterima domaćeg i regionalnog tržišta, rekla je Manuela Šola, direktorica agencije Komunikacijski laboratorij te organizatorica konferencije.

Foto: Dag Oršić

Sve do samog početka konferencije vrijedi akcija 3+1: kupite 3 kotizacije i dobijete jednu besplatno. Broj mjesta je ograničen pa požurite po svoje ulaznice OVDJE.

Ako nam se ne možete pridružiti uživo, u ponudi od 31. svibnja su i streaming ulaznice, i to po cijeni od samo 550 kuna. Ulaznice za streaming Future Tensea pronađite OVDJE.

Pridružite nam se u raspravi o budućnosti poslovanja i vidimo se na konferenciji Future Tense 8. i 9. lipnja!