Za Sudnji dan nema gladi

Obilježavajući 50-u obljetnicu antologijske pop art intervencije Andya Warhola na limenci Campbellove instant juhe, dizajn studio Šesnić&Turković pripremio je posebnu seriju Mardešićevih konzerviranih sardina u ulju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAObilježavajući 50-u obljetnicu antologijske pop art intervencije Andya Warhola na limenci Campbellove instant juhe, dizajn studio Šesnić&Turković pripremio je posebnu seriju Mardešićevih konzerviranih sardina u ulju. Konzerve, koje je prema uputama za konzumaciju najbolje ne otvarati prije SUDNJEG DANA, traju do 31. 12. 2017. Organizatori SUDNJEG DANA, nezavisnog festivala kreativnih komunikacija, nadaju se da će, ukoliko ove godine pravi SUDNJI DAN izostane, svi koji za 9,99 kuna kupe konzervu, imati dobrih 5 godina da dočekaju neki novi SUDNJI DAN.

25 komada brendirano je u jednu od 4 boje, a organizatori priznaju da su teškom mukom pronašli još nekog domaćeg proizvođača kojeg kriza i uvoz svega & svačega već odavno nisu poslali u propast. Sardine punjene ubojitim OMEGA 3 sastavom, moći ćete nabaviti samo na SCampbellova juhaUDNJI DAN, 21. 12. 2012. u 21 sat i 12 minuta u džamiji (HDLU) u Zagrebu. Stoga požurite, jer napravljeno je svega 100 komada.

Više informacija na www.sudnjidan.org.