Zagrepčanke na špici ljubile najzgodnije frajere u Hrvatskoj

Philips i PR agencija Komunikacijski laboratorij odlučili su zauvijek odgovoriti na pitanje vole li žene više trodnevnu bradu ili elegantno i glatko lice.

5-mario-valenticPritom im je pomogao Mario Valentić koji je sa šest zgodnih muškaraca prošetao centrom Zagreba i proveo zanimljivo ispitivanje među ženama koje su ispijale svoju jutarnju kavu.

Dok je desna strana lica ovih šarmantnih muškaraca imala trodnevnu bradu, lijeva strana lica je bila potpuno obrijana i glatka, a sretne ispitanice su poljupcem na preferiranu stranu lica pokazale svoj odabir. I iako djeluje kao da trend bradatih muškaraca nikad neće izaći iz mode, velika većina „ispitanih“ žena pokazala je kako će uvijek radije odabrati glatko lice.

Philips S7000 je brijaći aparat novog doba koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Aparat ima nekoliko naprednih funkcija: tri pokretne Dynamic Flex brijaće glave pomiču se u pet smjerova i omogućavaju idealno prianjanje konturama lica. Brijaće glave zapravo su inovativni prsteni sastavljeni od mikroperlica za veću udobnost prilikom brijanja. Posebno dizajniran Gentle Precision sustav štiti kožu i istovremeno veoma precizno podrezuje dugačke, kratke i položene dlačice. Dizajnirani su tako da svaku dlačicu stavljaju u položaj idealan za podrezivanje kako bi se dlačice pažljivo podrezivale bez oštećenja kože. Kako? Super Lift & Cut sistemom. Prva oštrica podiže svaku dlačicu, a druga ih nježno podrezuje ispod razine kože za izuzetnu glatkoću. Zahvaljujući Aqua Tec sistemu, Philips S7000 aparat omogućava suho brijanje, brijanje pjenom ili gelom, pa čak i tretman ispod tuša.

Više informacija pronađite na Philipsovoj službenoj web stranici.