Život nema reprizu, ali najbolja predavanja Dana komunikacija imaju: Na RTLplayu pogledajte predavanja glavnih zvijezda festivala

Dani komunikacija dovode najveće svjetske stručnjake na festival, a svi oni koji su spriječeni poslušati ih uživo mogu to učiniti na Digital Shapers kanalu RTLplaya.

Prve dane proljeća entuzijasti i profesionalci komunikacijske industrije dočekat će u Rovinju na festivalu Dani komunikacija. Svakako je najbolje informacije čuti iz prve ruke, ali kada to jednostavno nije moguće, tu je RTLplay.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Predavanja najvećih zvijezda tijekom tri dana festivala odvijat će se u glavnoj dvorani hotela Lone. Počasni gosti Dana komunikacija i najveći stručnjaci komunikacijske industrije pričat će o raznovrsnim temama: digitalnim inovacijama, novinarstvu, izgradnji brenda, bihevioralnoj psihologiji, etičkom hakiranju, umjetnoj inteligenciji, dizajnu, oglašavanju i brojnim drugim temama.

Ne propustite poslušati predavanja osnivača najveće marketinške mreže na svijetu Sir Martina Sorrella, najboljeg oglašivača na svijetu Matta Biespiela, digitalnog evanđelista Yousefa Tuqana Tuqana, etičkog hakera Ralpha Echemendije, najboljeg prankstera Oobahe Butlera, maga za AI Yifeija Chaia, stručnjaka za bihevioralnu psihologiju Marka Earlsa, lidera generativnog dizajna Che-Wei Wanga, globalnog komunikacijskog potpredsjednika tvrtke Philip Morris International Aarona Sheriniana i mnogih drugih.

Za sve one koji su spriječeni poslušati ova predavanja uživo, pozivamo vas da ih u svoje slobodno vrijeme i uz kavu u cijelosti pogledate u udobnosti vlastitog doma na kanalu RTLplaya, Digital Shapers i u MAXtv videoteci.