ZOO za Konzum: Zvjerići – nova edukativna loyalty kampanja sa zaštićenim životinjskim vrstama

Konzum 2023. godinu započinje novom edukativnom loyalty kampanjom koju potpisuje ZOO agencija. Glavni su junaci kampanje Zvjerići: sova Olga, medo Đuro, bjeloglavi sup Krešo, ris Goran, vidra Slavko, sredozemna medvjedica Luce i vučica Anđa. Ova ekipa, koja inače živi u šumama Like i Gorskog kotara, klisurama otoka Cresa i u Jadranu, samo za potrebe ove kampanje došetala je do Konzuma kako bi podigli svijest o zaštićenim životinjskim vrstama koje žive u svojim prirodnim staništima diljem Hrvatske.

TV spot i ostali videomaterijali ove kampanje na zabavan način pokazuju Zvjeriće, koji su se lijepo uklopili u život jedne obitelji. Uz to, pozivamo mališane i njihove roditelje da u Konzumu kupe edukativni album sa sličicama.

Zvjerići u proširenoj stvarnosti

Osim na TV-u, YouTubeu, Facebooku i ostalim digitalnim kanalima, Zvjerići su zaživjeli i u domovima Konzumovih kupaca. Naime, za potrebe ove kampanje i digitalnih aktivacija, ZOO agencija je osmislila AR Zvjeriće koji mogu u jednom kliku posjetiti vaš dom, gdje se s njima možete fotografirati i snimiti video. Kako izgleda kad vam na stol sleti bjeloglavi sup Krešo, možete saznati ako skenirate ovaj QR kod.

Ako želite i ostale virtualne Zvjeriće u svome domu ili u uredu, QR kodove možete potražiti u Konzumu, na Konzumovoj web-stranici ili na društveno-mrežnim kanalima.

TV spot režirao je Đorđe Jovanović – DjoloDjolo, za animaciju likova i 3D animaciju bio je odgovoran Boris Goreta, direktor fotografije bio je Luka Trajković, spot je producirala Nerma Mehadžić iz Val produkcije, 2D animacije odradio je Domagoj Kobelščak iz Keyline studija, glazbeni producent bio je Dubravko Robić, a Zvjerićima su glasove dali Baby Dooks, Danijela Večerinović, Daniel Dizdar, Siniša Bodrožić i Ivana Starčević. 3D modele AR Zvjerića i integraciju u web AR okruženje izradila je tvrtka Art Division.

Konzum tim:

Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga

Mia Kroflin, rukovoditeljica Službe brand marketinga

Maja Šarić, rukovoditeljica Službe digitalnog marketinga

ZOO tim:

Goran Marošević, Client Services Director

Marin Ostojić, Kreativni direktor, Copywriter

Antonia Šikljan, Copywriterica

Dunja Huber, Copywriterica

Ana Krstić, Dizajnerica

Kristina Reksa-Novak, Dizajnerica