Mijenjamo zimu za ljeto: vidimo se na novom HURA Partyju

Vodimo vas na spoj pun uzbuđenja i strasti. Obucite nešto što se lagano skida. Zbog ljetnih vrućina.

Foto: Matija Trupinović

Vjerojatno već pogađate o čemu je riječ i u pravu ste: na novom izdanju HURA Partyja prvi put ikad uživamo u ljetnom terminu! Pripremite svoje ljetne kombinacije jer vas vodimo u izlazak u zagrebački Vintage Garden u četvrtak 29. kolovoza od 17 sati pa sve do ponoći. Za afterparty dogovore koji se dogode na samom HURA Partyju ne odgovaramo.

Zima je postala ljeto, ali suština ipak ostaje ista. Na spoj vodimo sve članove HURA-e i IAB-a Croatia te njihove suradnike, partnere, prijatelje s povlasticama, ljubavnike i ine VIP goste. Ako ste među navedenima, provjerite mailove jer su pozivnice stigle u vaše inboxe, što znači da je vaše ime na popisu i veselimo se ponovno vas vidjeti, ljetne i preplanule.

Glazbena kuhinja

Kako god bilo, pripremite se na uživanje u dosada neisprobanim trenucima strasti, zahvaljujući najslasnijim Ledo sladoledima, akcijskim cijenama Ožujskog piva, neizostavnom Antique pelinkovcu, pićima dobrodošlice te mnogim drugim aktivnostima. Za dio o prljavom plesu morat ćete se pobrinuti upravo vi, a proces će vam olakšati DJ Glazbena kuhinja, kao i Reper iz Sobe.

Reper iz Sobe

Opće je poznato da su upravo komunikatori najbolji s jezikom, tako da nema potrebe za nervozom. Ovo nam nije ni prvi ni posljednji spoj, a uz mnoga iznenađenja koja će nas povezati više nego ikad prije, HURA Party zagarantirano će završiti happy endingom.