10. White Square festival predstavio članove žirija

White Square je jedan od vodećih kreativnih festivala istočne Europe koji će se održati u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije u razdoblju od 19. do 21. travnja.

Jubilarno, deseto izdanje festivala može se pohvaliti predavačima iz čak 30 država te najboljim članovima žirija koje je festival imao od svojih začetaka.

U žiriju sjede nagrađivani profesionalci kao što su Dries de Wilde iz globalne agencije Duval Guillaume, koji je ujedno i dobitnik 20 Cannes Lions nagrada; Fabien Teichner iz Serviceplan grupacije, dobitnik 26 Cannes Lions nagrada; kreativni direktor Malek Ghorayeb iz Leo Burnett Beirut podružnice, izvršni kreativni direktor Firas Medrows iz tvrtke DDB Dubai; Evgeny Primachenko iz agencije Wieden+Kennedy Amsterdam i Darya Ovechkina, senior copywriter vodeće nezavisne ruske kreativne agencije Voshkod, agencije koja iza sebe ima osvojenih preko 400 nagrada, a čak je šest puta proglašena vodećom u Rusiji.

Oni su samo neki od renomiranih članova specijaliziranih žirija za pet područja – kreativa, marketing, branding, digital i social ad.

Više informacija možete saznati na službenoj stranici festivala.