Agencija Media Val postaje Val grupa

Osim procesa transformacije iz klasične PR agencije u grupu specijaliziranih agencija, provedeno je i rebrendiranje.

Val grupa predstavlja evoluciju agencije Media Val iz klasične PR agencije u grupu specijaliziranih i međusobno povezanih agencija koja oblikuje promjene u svim segmentima društva kroz sve dostupne oblike komunikacije. Val grupu s preko 40 komunikacijskih stručnjaka čine Alpheus u području javnih poslova, Jedinica u području upravljanja brendom i digitalnom komunikacijom, Produkt u području iskustvenog marketinga te Val grupa u području komunikacijskog menadžmenta, a zajedno pružaju 360° komunikacijsku i marketinšku podršku privatnom i javnom sektoru.

Val Grupa je, osim procesa transformacije, provela i proces rebrendiranja, i to samostalno – kroz angažman povezanog društva Jedinice, najmlađe članice Grupe, a ovom evolucijom na svom primjeru pokazuje spretnost i predvodništvo u prepoznavanju i prilagodbi tržišnim promjenama.

Nakon gotovo 20 godina rada, nagrada, uspjeha, tisuća sjajnih projekata, više od 400 klijenata, došlo je vrijeme za velike promjene – Media Val postao je Val grupa. U posljednjih par godina širili smo opseg svojih usluga i sada se doista možemo – i želimo – baviti svim elementima komunikacije. Ovo je potvrda da znamo u okolnostima stalnih promjena graditi vrijednost brenda za sve njegove dionike, i za zaposlenike i za širu zajednicu, istaknula je Nina Išek Međugorac, članica Uprave Val grupe. Uz veliki rebranding Val grupe, osvježili smo i identitete tvrtki članica: Produkta, Alpheus Public Affairs i najmlađe – Jedinice.

Usmjerena na znanje, Val grupa osigurava da su poduzeća s kojima rade održiva i relevantna, a pouzdan je, odgovoran i snažan partner u podržavanju privatnih i javnih tijela u izgradnji sigurnog i transparentnog društva.