Bliži se last minute prijavni rok za natjecanje IdejaX – prijavite se do 10. ožujka

Prijavni period otvoren je do 4. ožujka, a projekte je iznimno moguće predati najkasnije do 10. ožujka, što je ujedno posljednji prijavni rok koji se neće više produljivati.

IdejaX nacionalno je natjecanje u kreativnosti koje već godinama nagrađuje najoriginalnije i jedinstvene ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su realizirane. Najveće je domaće natjecanje u kreativnoj industriji s dosadašnjih gotovo 1000 natjecateljskih radova.

Uz kategorije već dobro poznate skupine Media Neutralove godine IdejaX nagradit će i umjetnost realizacije kategorija digital, dizajn i film – u skupini Craft. Ova nova natjecateljska skupina ukazuje na raznolikost industrije tržišnog komuniciranja nagrađivanjem tehnika koje se kreću od tradicionalnog printa do novih umjetničkih smjerova i koje su proizašle iz razvoja digitalnog svijeta i tehnologije, omogućivši tako evoluciju krajnjeg proizvoda.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Dvije skupine IdejeX ocjenjivat će dva različita sastava žirija, a projekt za koji se oba žirija usuglase da je najbolji te ga nagrade Grand Prixom IdejeX 2019 odlazi na natjecanje u Cannes! Više o natjecanju pronađite na www.danikomunikacija.com, a pravilnik natjecanja, u kojemu možete detaljno pročitati kakve projekte možete prijaviti na IdejuX, preuzmite ovdje. Svoj projekt prijavite na poveznici.