Članovi HURA-e pozvani na EACA Chats: Naučite sve što trebate o tvrdnjama o prihvatljivosti za okoliš

Europska udruga društava za tržišno komuniciranje (EACA), čija je članica i HURA sa svojim agencijama, poziva članove na sudjelovanje u novom izdanju EACA Chatsa 5. ožujka.

Održivost i pitanje poslovanja prihvatljivog za okoliš u današnje se vrijeme posebno naglašava u svim industrijama, stoga Europska udruga društava za tržišno komuniciranje (EACA) poziva članove Udruge HUR! na svoj webinar The Future of Green Claims: What Agencies Need to Know koji će se održati 5. ožujka u 11 sati.

Ovaj online razgovor vodit će Alexis Bley (Public Affairs Manager, EACA), a u fokusu će biti nadolazeći pravni okvir o tvrdnjama o prihvatljivosti za okoliš i sve informacije koje su nužne agencijama o toj temi. Tvrdnje o prihvatljivosti za okoliš uskoro će biti regulirane putem strogih EU zakona diljem jedinstvenog tržišta (Single Market), što će zahtijevati od agencija i klijenata da prate točno određene zahtjeve kako bi potvrdili bilo koje ekološke tvrdnje u kontekstu komercijalne komunikacije.

S obzirom na to da će se ovaj novi okvir vjerojatno primijeniti unutar sljedeće dvije godine, ključno je da agencije što prije budu u mogućnosti razumjeti nove zahtjeve te ih integrirati u trenutačne poslovne modele i interne procese.

EACA Chats format je koji obuhvaća prezentacije, webinare, panele i neformalne razgovore s gostima – stručnjacima, predavačima i čelnicima industrije iz cijelog svijeta. Sudjelovanje je za EACA-ine članice besplatno, a prijaviti se možete na ovoj poveznici, a svi sudionici imat će pristup snimci i drugim sadržajima korištenima na webinaru.