Kalendar oglašavanja za 2021. godinu

Arbona donosi na jednom mjestu sve važne praznike, blagdane i sezonska razdoblja kako bi prepoznali svoju priliku na tržištu i istaknuli svoje poslovanje u najboljem trenutku.

Kako bi osigurali da je oglašavanje uspješno, potrebno ga je kvalitetno isplanirati i rasporediti. Najbolji način planiranja je označavanje svih perioda u kalendaru koji bi tvrtki mogli donijeti dodatan profit. Zato je digitalna agencija Arbona pripremila kalendar oglašavanja za 2021. godinu u kojem u sažetom prikazu donosi važne praznike, blagdane i sezonska razdoblja kako bi kompanije mogle prepoznati svoju priliku na tržištu i istaknuti poslovanje u najboljem trenutku.

Besplatno preuzmite kratki Arbona kalendar oglašavanja za 2021. godinu ovdje.

Inače, Arbona je specijalizirana digitalna agencija te “Google AdWords” certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. Google-ovi su partneri i jedna od malobrojnih tvrtki s “Google Analytics” certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji te su među prvima u Hrvatskoj postali i Bing partneri certificirani za oglašavanje i na toj tražilici.