Najbolji kreativci u regiji: Uskoro će biti objavljeni prvi finalisti ovogodišnjega BalCannesa!

Od 1. 2. 2024. svakog radnog dana tijekom veljače na Facebooku BalCannesa otkrivat će se novi finalisti ovoga regionalnoga natjecanja – a samo najboljima među njima bit će dodijeljene statue na Danima komunikacija.

Ovogodišnje izdanje regionalnog natjecanja BalCannes ponovno ujedinjava najbolje od najboljih kada je riječ o agencijama i oglašivačima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije te slavi duh ovih prostora. Iz godine u godinu BalCannes nagrađuje kreativnost i originalnost koje opstaju unatoč brojnim izazovima na tržištu. Sve etablirane agencije, kao i one koje se tek probijaju na kreativnoj sceni, još su jednom dobile priliku pokazati na kojim se projektima vrijedno radilo u protekloj godini.

A one koji su se među njima istaknuli i osvojili status finalista imat ćemo priliku gledati već od 1. 2. 2024. na Facebooku BalCannesa, gdje će se svakoga dana od ponedjeljka do petka otkrivati po dva projekta finalista – i tako sve do kraja veljače! Napominjemo, finalisti će biti objavljivani abecednim poretkom po nazivu projekta, stoga ne propustite novosti i zapratite BalCannes na Facebooku.

Nositelji te nagrade, kao i najbolji među finalistima objavljenima na Facebooku BalCannesa, zaslužit će nagrade BalCannesa i bit će proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada na novom izdanju Dana komunikacija, koji će se održati u Rovinju od 11. do 14. 4. 2024.