Pridružite nam se u razgovoru o budućnosti zelenog oglašavanja u Europskoj uniji

Pozivamo vas na razgovor Navigating through the Green Claims Maze na kojem ćemo podijeliti uvide s važnoga sastanka održanog između EACA Sustainability Delegationa i Europske komisije o budućnosti zelenog oglašavanja u Europskoj uniji. Sastanku se pridružite online 3. listopada u 16 sati.

Svoje će stavove i razmišljanja sa sudionicima podijeliti članovi delegacije EACA-e – u čijem je članstvu i HURA s agencijama članicama – uključujući Chrisa Uptona, Wima Vermeulena, Móniku Magyar i Valentinu Méndez, koji su se nedavno sastali s Małgorzatom Gołębiewskom, voditeljicom tima za ekološki otisak i tvrdnje o prihvatljivosti za okoliš u Europskoj komisiji.

Ovaj razgovor omogućit će izravan pristup ključnim ishodima sastanka, kao i aktivnim planovima i sljedećim koracima, te će biti jedinstvena prilika za razgovor o implikacijama Direktive o tvrdnjama o prihvatljivosti za okoliš i načinima na koje zajedno možemo podići kvalitetu industrije, aktivno djelovati i uspješno implementirati promjene u svom poslovanju i svakodnevici.

Informacije o načinu prijave pronađite na poveznici.