UEPS-ovo natjecanje za tradicionalna godišnja priznanja u završnoj fazi

Rok za prijavu radova na UEPS-ovo natjecanje za godišnja priznanja ove godine traje do 1. prosinca.

Na ovogodišnjem natjecanju, koje je raspisano u rujnu, nagrade se dodjeljuju u 20 kategorija, s potkategorijama, a dobivaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rješenja u protekloj godini. Iz dosad pristiglih radova već se naslućuje da će žiri biti na “slatkim mukama” jer su pristigla rješenja veoma kreativna, sa snažnim porukama i moćnim odjekom u javnosti i zajednici prema kojoj su usmjerena. Na osnovu ovih, kao i  iskustava iz prethodnih godina, koja govore da rad u teškim uvjetima proizvodi obilje kreativnih rješenja, očekuje se mnoštvo kvalitetnih radova.

Ove godine, prvi se put pojavljuje i nekoliko novih kategorija.

Pored nagrada u kategorijama, žiri će ove godine dodijeliti i posebna priznanja za: najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, muziku, produkciju i glumački doprinos, a na osnovu ukupne uspješnosti na natjecanju proglasit će se i Agencija i Oglašivač godine. I naravno, najbolji među najboljima, odnosno veliki UEPS-ov Grand Prix.

Pored godišnjih priznanja, UEPS dodjeljuje i Nagradu za životno djelo, prestižno priznanje najboljima od najboljih, za sveukupan profesionalni opus. Među njima su najuglednija imena domaćeg advertisinga koja zauzimaju počasno mjesto u 62 godine dugoj povijesti ovog strukovnog udruženja.

Dodjela prestižnih priznanja (među kojima je i nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rješenja iz različitih sfera marketinških aktivnosti), kao i prethodnih godina, održat će se na svečanosti povodom Dana UEPS-a 26. prosinca u Dorćol Platzu.